Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky
Mytí nádobí levně a ekologicky o 30 % výhodněji než s klasickými tabletami číst celé
Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu
S ekologickými čistícími prostředky se snadno zbavíte vodního kamene v koupelně číst celé
Skvělá ochranná maska s účinností 99,997 % proti coronavirům Skvělá ochranná maska s účinností 99,997 % proti coronavirům
Účinná ochrana jako u respirátoru za cenu jednorázové roušky číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

MaMi & companions, s. r. o.

Nabízíme úklidové služby pro úřady, školy, firmy, kanceláře, SVJ, družstva.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas MaMi & companions, s. r. o., se sídlem Dvořákova 157, Světec 418 04, IČ 084 82 331, zapsaná u krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 44124 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky
Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky
Mytí nádobí levně a ekologicky o 30 % výhodněji než s klasickými tabletami číst celé
Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu
Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu
S ekologickými čistícími prostředky se snadno zbavíte vodního kamene v koupelně číst celé
Skvělá ochranná maska s účinností 99,997 % proti coronavirům
Skvělá ochranná maska s účinností 99,997 % proti coronavirům
Účinná ochrana jako u respirátoru za cenu jednorázové roušky číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Dvořákova 157

Světec 418 04

 

 

 

 

 
MaMi & companions, s. r. o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.