Objednávky provedené v období od 8. 8. 2022 do 14. 8. 2022, budou expedovány od 16. 8. 2022. Náš tým potřebuje nabrat síly, abychom zvládli další nával Vašich objednávek. Jako poděkování za trpělivost využijte slevového kódu "DOVOLENA2022", který zadejte v košíku Vaší objednávky.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 290 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

MaMi & companions, s. r. o.

Nabízíme úklidové služby pro úřady, školy, firmy, kanceláře, SVJ, družstva.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas MaMi & companions, s. r. o., se sídlem Dvořákova 157, Světec 418 04, IČ 084 82 331, zapsaná u krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 44124 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky
Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky
Mytí nádobí levně a ekologicky o 30 % výhodněji než s klasickými tabletami číst celé
Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu
Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu
S ekologickými čistícími prostředky se snadno zbavíte vodního kamene v koupelně číst celé
S Troubelínem nemají připálené pekáče šanci
S Troubelínem nemají připálené pekáče šanci
Podrobili jsme ekologický výrobek Troubelín těžkému zátěžovému testu při čištění 8 let používaného zahradního grilu. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

                 Hodnocení obchodu na Zboží.cz  

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Dvořákova 157

Světec 418 04

 

 

 

 

 
MaMi & companions, s. r. o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz