Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky
Mytí nádobí levně a ekologicky o 30 % výhodněji než s klasickými tabletami číst celé
Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu
S ekologickými čistícími prostředky se snadno zbavíte vodního kamene v koupelně číst celé
Skvělá ochranná maska s účinností 99,997 % proti coronavirům Skvělá ochranná maska s účinností 99,997 % proti coronavirům
Účinná ochrana jako u respirátoru za cenu jednorázové roušky číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

MaMi & companions, s. r. o.

Nabízíme úklidové služby pro úřady, školy, firmy, kanceláře, SVJ, družstva.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas MaMi & companions, s. r. o., se sídlem Dvořákova 157, Světec 418 04, IČ 084 82 331, zapsaná u krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 44124 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@mami-online.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky
Ušetříte 30 % nákladů když budete nádobí mýt ekologicky
Mytí nádobí levně a ekologicky o 30 % výhodněji než s klasickými tabletami číst celé
Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu
Díky ECO výrobkům je vodní kámen v koupelně minulostí a za skvělou cenu
S ekologickými čistícími prostředky se snadno zbavíte vodního kamene v koupelně číst celé
Skvělá ochranná maska s účinností 99,997 % proti coronavirům
Skvělá ochranná maska s účinností 99,997 % proti coronavirům
Účinná ochrana jako u respirátoru za cenu jednorázové roušky číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Dvořákova 157

Světec 418 04

 

 

 

 

 
MaMi & companions, s. r. o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.